Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • djdtime
    Participant
    Post count: 8

    You are right mrdacosta, retropie doesn’t like the key combination.

    So now Genesis and NS works perfectly, but now I am having problems with MAME, with the coin key and the start, can you paste you configuration, please?

    Take a look to my MAME configuration, what am I missing?

    input_player1_a = u
    input_player1_b = m
    input_player1_y = space
    input_player1_x = b
    input_player1_l = z
    input_player1_r = x
    input_player1_start = 1
    input_player1_left = left
    input_player1_right = right
    input_player1_up = up
    input_player1_down = down
    input_exit_emulator = escape
    input_player1_select = enter

    input_player2_a = a
    input_player2_b = s
    input_player2_y = q
    input_player2_x = w
    input_player2_l = i
    input_player2_r = k
    input_player2_start = 2
    input_player2_left = d
    input_player2_right = g
    input_player2_up = r
    input_player2_down = f

    djdtime
    Participant
    Post count: 8

    To fix your problem, hard wire the escape key to “B2” connection. That will fix all your problems, there is no need to map the scape key in RetroArch/configs/all. Use the same key when you start the emulator, map the menu key as the scape key, in this way the key will do two things, it will pop up the menu and when you are into the game, it will exit, in this works in all the emulators. In my case MAME and Neo Geo are working perfectly. I cannot see why Super Nintendo and Genesis do not respond to the mapping key, it must be something in the software; let me know if you need any help or figure out anything.
    Please let me know if you are available to get other emulators working with the ipac.

    Take a look at my console in action!, let me know what you think!

    djdtime
    Participant
    Post count: 8
    in reply to: RetroPi Console #82198

    side picture

    djdtime
    Participant
    Post count: 8

    I only have MAME working perfectly with the Ipac2, I cannot figure how to remap all the emulators. Does anyone know how this should be done?

    djdtime
    Participant
    Post count: 8

    I am having the exact same problem!, my MAME works perfectly, if you get to fix, can you please let me know, I had been searching for weeks, and I could not yet, find a result

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)