Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • danipoak
    Participant
    Post count: 4

    I’ve been having problems getting a lot of n64 games working on the mupen64plus that installs with the SD card image. Browsing around the forums it seemed that the mupen64plus-testing version might be a good way to go so I updated the setup script and then installed mupen64plus-testing. I know have a number of roms located in /home/pi/RetroPie/roms/n64-mupen64plus however the n64 emulator does not show up on the dashboard anymore since I updated to the testing version. Is there something I’m missing on how to get the testing version working and showing up on the dashboard?

    muldoon
    Participant
    Post count: 25

    Were you able to get this working? I have the same issue.

    I’ve tried adding a section in ~/.emulationstation/es_systems.cfg and adding folder in /retropie/configs, but no luck so far …

    danipoak
    Participant
    Post count: 4

    [quote=96253]RetroPie Project[/quote]

    I did. I wound up reformatting my SD card and installing the 3.0 beta 2 version of RetroPie to start with. I then found my answer in this thread. The testing version of mupen64plus seems to work much better.

    muldoon
    Participant
    Post count: 25

    Thanks for the response!

    I was doing some more searching and found that since it is an experimental build that it had to be build it… Here is the link

    I really don’t want to have to start over and reinstall, so hopefully this will work.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.