Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • Haris
    Guest
    Post count: 908

    Has anyone experienced sound glitches with GPSP? When i play a game sound dissaperas and 10-20 seconds later appears again. This is happening all the time for all games..Is there any fix? I tried to reduce sound audio bufer from menu but with no luck..

    Haris
    Guest
    Post count: 908

    Anyone?

    flipbug
    Participant
    Post count: 47

    Hi!

    I haven’t had any issues with it, actually. What overclock is your Pi? if you haven’t changed it, it should be modest, which is good enough.

    Have you got the GBA BIOS installed in the right location?
    Does this happen with every ROM or only certain ones?

    Lastly: Try a different charger. The Pi is sensitive to low-voltage chargers.

    Haris
    Guest
    Post count: 908

    I have a good charger (2100mA, 5V) and modest oc. GBA is in the right location and games start normally. My only prob is the sound disappearing and appearing all the time..It happens with ALL of my roms..

    I thought it was just a config issue but i dont know..

    trimmtrabb
    Participant
    Post count: 480

    Are you using the analogue output?

    Haris
    Guest
    Post count: 908

    What do you mean ?sound output ? How can i see it?

    trimmtrabb
    Participant
    Post count: 480

    Are you using HDMI or analogue audio?

    Haris
    Guest
    Post count: 908

    Hdmi i suppose..

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.