Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • plex
    Participant
    Post count: 1

    Hi everyone,

    I have the following problem. After quitting mupen64plus the resolution of the screen doesn’t not change. The result is that I only see a small part of the emulationstation screen which fits to the resolution of mupen64plus.

    config.txt (720p)
    hdmi_group=1
    hdmi_mode=19

    mupen64plus runs with default resolution settings.

    Because my english is not the best i want to explain it with the following picture:

    |###############|
    |###############| After quitting every other emulator:
    |###############| The screen fits to my tv and I see
    |###############| everything

    |~~~~~~~~~~~~~~~| After quitting mupen64plus:
    |~~~~~~~~~~~~~~~| I only see the small part on
    |######|~~~~~~~~| the bottom left which is
    |######|~~~~~~~~| zoomed to the resolution of my tv.

    Does anybody have suggestions how to fix it?

    davidgourde
    Participant
    Post count: 4

    I have the same problem. Did you resolve it?
    If not, I suppose I will do a clean install… It started only this week for me, I have no idea why. I tested a couple of different settings of display for the emulator and something broke I suppose. Even if I change everything back to default in the emulators, it doesn’t seem to work again correctly.

    Anyway, if you have the answer, please help! ^_^

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.