Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • spin
    Participant
    Post count: 2

    Hello I am new to the PI and am trying to get a mame machine running.
    I have downloaded the retropie 1.8.1 image and wrote the countenance to my 8G SD using Win32diskimager.
    All seems to go well except.

    My Pi boots up but I only see some emulators missing the only 1 I truly want mame.

    The SD card ends up with 3 partitions
    1 boot about 50M in size
    2. partition *
    3. allocated

    Is this correct? I am assuming that the 2 partitions are Linx so that is why Windows can not read to them. (I also wonder why the first partition is so small) Can I expand it and use it like one big drive?

    I am unsure how to proceeded from here. I have read all that I can and am at a loss.
    Every guide shows that all should be there and then where to go next.
    Thank you for your help
    Obviously I am new to Linx but Dos and windows are my mainstay.

    petrockblog
    Keymaster
    Post count: 1827

    Emulation Station only shows the systems for which ROMs can be found. YOu might want to have a look at https://github.com/retropie/RetroPie-Setup/wiki/How-to-get-ROMs-on-the-SD-card for a tutorial about getting ROMs on the RPi.

    spin
    Participant
    Post count: 2

    Thanks for the tip.
    I was able to get a USB drive mounted and have populated the ROM folder.
    It did work,
    Thank you for the information.
    Honestly I would not have thought about putting anything in the folder until I saw it come up.
    Hope that this post will help someone in the future.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.