Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • thejinxed1
    Participant
    Post count: 4

    I’m just starting out with a Raspberry Pi and I followed a tutorial to get my wiimotes connected to EmulationStation. I was following a tutorial from github.

    I followed everything on the Method 2 part and I restarted the Raspberry Pi and had an error pop up about a file that I’m apparently missing. Not sure where I went wrong but I’m missing this file:

    /home/pi/bin/wiimote.input

    Not sure if anyone has used the same method that could maybe copy what is in their file so I could maybe ssh and make my own copy. I also tried googling several different ways to find something else and couldn’t find anything. I’d greatly appreciate any help .I tried putting about every other script on the tutorial page and nothing helped.

    thejinxed1
    Participant
    Post count: 4

    I’m just starting out with a Raspberry Pi and I followed a tutorial to get my wiimotes connected to EmulationStation. I was following this tutorial

    https://github.com/retropie/RetroPie-Setup/wiki/Wiimotes-with-classic-controllers

    I followed everything on the Method 2 part and I restarted the Raspberry Pi and had an error pop up about a file that I’m apparently missing. Not sure where I went wrong but I’m missing this file:

    /home/pi/bin/wiimote.input

    Not sure if anyone has used the same method that could maybe copy what is in their file so I could maybe ssh and make my own copy. I also tried googling several different ways to find something else and couldn’t find anything. I’d greatly appreciate any help .I tried putting about every other script on the tutorial page and nothing helped.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.