Tagged: ,

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • lucasmb
    Participant
    Post count: 6

    Hi,
    yesterday I installed the new 3.5 version from a scratch on my Pi V2
    and surprisingly found that my wireless Logitech K400 keyboard is not working anymore.
    The keyboard is working on my laptop, and worked out of the box on the previous retropie versions since 2.6.
    I tried using a wired usb keyboard and that works so the ports are not the problem,
    with the wired keyboard and the wireless receiver plugged I found that it’s recognized by the “lsusb” command.

    Also flashed the sd image 2 times and the keyboard doesn’t work
    has anyone got the same problem with the new version ?

    InsecureSpike
    Participant
    Post count: 571

    mine works fine still, can you not think of anything you may have edited?
    what else do you have plugged in?

    lucasmb
    Participant
    Post count: 6

    I have plugged in a wifi dongle and one Gasia PS3 Controller,
    tried with only the keyboard receiver, and in all USB ports and nothing.

    InsecureSpike
    Participant
    Post count: 571

    have you tested with unplugging all the other usb things? may be low power?

    lucasmb
    Participant
    Post count: 6

    Finally get it working,
    I had to unpair and pair again the keyboard to the wireless receiver to my laptop.
    then it worked like a charm.
    I used the Solaar tool in linux for doing this

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The forum ‘Controller Configuration in RetroPie’ is closed to new topics and replies.