Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • redfalcon
    Participant
    Post count: 5

    First time on the site, and any help would be greatly appreciated.
    So, while working on getting all the emulators on the Retro Pi functioning, I ran into a bit of a problem- setting up the gpsp (gba) emulator.

    So I found I bios file for it, named gba_bios.bin like it says, and put it in the raspberry pi folder within the gpsp emulator folder.
    But now it says the bios is incorrect! And when it asks me to continue, I hit a key and it just takes me back to the menu!
    Do I have the wrong bios file? I downloaded one that should be about the right size (about 16 kb).
    What do I do? If I need to download the right bios can somebody show me where to get it? Any help is appreciated! Thank you!

    RetroMarine
    Participant
    Post count: 153

    Mine works…I’ll email it to you

    RetroMarine
    Participant
    Post count: 153

    …of course, I’ll need your email address

    redfalcon
    Participant
    Post count: 5

    send it to my gmail.
    lachlanstewart6@gmail.com
    I hope it works. Thanks very much.

    retroviral
    Participant
    Post count: 1

    I’m having similar issues. I wish RetroPie had a repository GUI like most Linux distros where you could just pick and choose which stuff you needed. With it being command line based, I can’t even figure out how to log onto my wifi, let alone search for a BIOS of specific size. I downloaded a bios from one of the emulator/romz sites, no clue if it will work though…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.