Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • raymate
    Participant
    Post count: 46

    Just done a fresh install on my Pi Model B 512 and when using ATARI 2600 i get horizontal lines in the graphics.

    I also see them on the supplied games like doom and duke

    But it works fine with NES and SNES games so it can’t be a dying Pi… could it.

    I have applied all the updates.

    Any ideas

    raymate
    Participant
    Post count: 46

    Opps I mean vertical lines

    raymate
    Participant
    Post count: 46

    Has anyone seen this, so far only in VCS emulation..

    How do I fix it.

    Roo
    Participant
    Post count: 211

    how did you install RetroPie? I would recommend you try the SD card image v2.4.2 beta and see if it still happens

    raymate
    Participant
    Post count: 46

    Using the standard 2.3, going to try the 2.4.2 beta tonight see what happens.

    All I have done downloaded the image, Format card, restore image to card, SSH in added some 2600 ROMS that are working in other emulators, config joypad.

    Nintendo ROMS work fine, I also see the lines on the supplied PC games, Doom etc.

    I’m running the older Model B with 512

    Roo
    Participant
    Post count: 211

    I don’t have an immediate answer for you, all I can do is help troubleshoot it down to where the problem is :)

    How are you getting video from the Pi? HDMI or composite? It looks too sharp to be composite, so I assume HDMI. Do you have any adapters or is it going straight to an HDMI display? Can you try a different display?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.