Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • Anonymous
    Inactive
    Post count: 2

    I have just installed RetroPie 2.3 and all is working swimmingly except the scraper.

    I have tried using goodtools naming conventions as well as just the games name and neither of these work. I have attempted all settings within the scrape window on the full collection as well as the individual roms and nothing seems to work.

    Does anyone have any suggestions about what could be wrong? I’m using a Raspberry Pi B+ with a fresh install of RetroPie 2.3 and only about 3 mega drive roms as a sample.

    I have attempted searching this forum as well as the net without any luck so hoping someone at the very least has had the same issue. Many Thanks.

    sselph
    Participant
    Post count: 170

    The issue these days is usually the fact that https://thegamesdb.net/ is down which is where the scraper is downloading its data. The developer has to manually log in a reboot his system when it happens so there is sometimes a delay. You can try again later today or tomorrow.

    I created a scraper and a cache of the DB(-use_cache flag) but it only works for a few systems(NES, SNES, GB, GBC, GBA, MD, TG16, SMS, GG, 32X)
    https://github.com/sselph/scraper
    https://github.com/sselph/scraper/releases

    floob created a nice video on using it:

    Anonymous
    Inactive
    Post count: 2

    sselph thank you for the informative reply it is appreciated. I will give your method a go over the coming week. Thanks again.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.