Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • gauche
    Participant
    Post count: 17

    Hi,

    I have tried both the binary setup and source setup (18 hours!), and in both cases the included DOOM does not work. Whenever I try and run it, there’s a short pause and then the menu reloads.

    Is this a known issue?

    Thanks

    aergan
    Participant
    Post count: 19

    I’m having the same issue, even with legitimate WAD’s.

    petrockblog
    Keymaster
    Post count: 1828

    The .WAD file that comes with the image/RetroPie Setup Script is not a game. You need to add your own WAD files to the rome directory.

    The WADs that I got work fine for me.

    aergan
    Participant
    Post count: 19

    Resolved it, don’t delete ‘prboom.wad’ out of ‘~/RetroPie/roms/doom’ as RetroArch looks to this path for it despite it being here: ‘~/RetroPie/emulatorcores/libretro-prboom/prboom.wad’

    This means however you’ll get a rom list like this in emulationstation:
    DOOM.WAD
    doom2.WAD
    TNT.WAD
    PLUTON.WAD
    prboom.wad

    gauche
    Participant
    Post count: 17

    Yes, works for me too – thanks. Sorry, I just assumed it worked out of the box like Duke.

    brooksyx
    Participant
    Post count: 81

    I wonder why Doom doesn’t include the shareware wad file?

    petrockblog
    Keymaster
    Post count: 1828

    [quote=3518]I wonder why Doom doesn’t include the shareware wad file?[/quote]
    Good point – I put this on the to-do list for the next update!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.